sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Vipinää varpaissa,viimeinen postaus avovaimona!!

Hääpäivä koittaa aivan pian! Täällä ollaan jo kovasti jännittyneitä, eikä millään jaksaisi enää viikkoa odottaa, mutta aika haikeaahan tästä häähässäkästä on toisaalta luopua, kun kerranhan tämä elämänvaihe vain eletään. Toisaalta on ihanaa, että yhden päivän ajaksi voidaan pysähtyä juhlimaan meitä sekä nauttimaan toistemme seurasta täysin rinnoin ilman huolen häivää, sillä niitä on viime aikoina ollut ihan riittävästi. 


Meille kuuluu muutenkin erittäin hyvää, sillä miehen jalkoihin on alkanut tulla liikettä! kun oikein yrittää, niin varpaat ja nilkat jo liikkuvat! muutenkin tunto jaloissa on parantunut -kosketuksen voi kuulemma jo tuntea! 

Aivan mahtava oli se hetki, kun eräänä iltana, sukkia häneltä riisuessa, varpaat liikahtivat! tietenkin ensin luulin näkeväni näkyjä, mutta ei. Mies pystyi liikkeen toistamaan ja nilkkaakin jo vähän liikuttamaan. Minä tietenkin purskahdin itkuun - olen rakkaastani niin ylpeä, sillä se on ollut kovan työn takana. Mies oli muutoksen jo aikaisemminkin huomannut, muttei ollut minulle mitään kertonut, koska hänen mielestään se "ei vielä kummoinen saavutus ollut". Mä olen kuitenkin täysin toista mieltä - tästä ei ole kuin yksi suunta, ja se on ylöspäin!

Palatakseni vielä häihin,

- Hääpuku saapui ja on todella hyvälaatuinen sekä sopiva, vaikka toisin pelkäsinkin. Pituutta on hieman liikaa, joten maanantaina suuntaan puvun kanssa ompelijalle sitä lyhennyttämään. 
- Sormukset saan myös maanantaina takaisin, kaiverrukseksi valittiin: ikuisesti sinun, 26.07.14.
- Miehelle löytyi puku, liivi ja plastro, jotka saan sovitettavaksi keskiviikkona.
- Hääyö vietetään Helsingin Seurahuoneella, bestman hoitaa kuljetuksen myös sinne.
- Morsiuskimppu & kukkaviehe on tilattu
- Kukkaistytölle löytyi puku
- Kirkkoharjoitus järjestetään ensi viikon torstaina, jonne saapuvat myös minun isäni, kaaso, kukkaistyttö ja bestman.
- vieraille on majoitus
- musiikki valittu, soittolistat melkein valmiit...
...

PUUTTUU

- kengät morsiamelle - edelleen hakusessa se oikea väri...
- kengät kukkaistytölle
- meikit
- riisit ja pussit sekä nauhat 
- auton koristeet
- lahjat vieraille
- "vieraskirja" -rekvisiittaa häihin
- käsiohjelmat
...

Ihan hyvällä mallilla järjestelyt siis jo ovat, mutta kaikkea pikkusälää vielä puuttuu, jotka tosin hyvin vielä ensi viikollakin kerkiää hankkia.

Nyt tämä morsian lähtee laittaan pyykit kuivumaan ja ottamaan samalla vähän aurinkoa, jotta rusketusrajat olkapäiltä saadaan häihin mennessä katoamaan :)

Palaillaan takaisin blogin äärelle, kunhan tämä pari on onnellisesti purjehtinut avioliiton satamaan  <3  <3  <3  <3





Aurinkoista sunnuntaita ja toivottavasti myös aurinkoista viikkoa!




4 kommenttia: