tiistai 30. joulukuuta 2014

Elämäni paras joululahja

Joulu meni äkkiä ja rennoissa tunnelmissa. Meillä oli vieraina mun sisko poikaystävänsä kanssa. Vietettiin ihan perinteinen joulu kuusineen, laatikoineen ja kinkkuineen <3 mutta en siitä sen enempää malta kertoilla, sillä:
Mulla on kerrottavana ihan mielettömän hyviä uutisia - mieheni keuhkosyövän tila todettiin STABIILIKSI! eli hoidon tavoite on saavutettu!
Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Rakkaani on nyt saanut terveen paperit! Niin terveen, kuin hän vain voi saada - mieheni keuhkosyöpää ei voida leikata, eikä siten miestäni koskaan voida "parantaa" mutta syövän saattaminen passiiviseen tilaan tarkoittaa meille "parantumista" !!!

Tällä hetkellä ainut etäpesäke on saatu pois ja keuhkossa oleva tuumori ei ole muuttunut mitenkään, myöskään veriarvoissa ei ollut enää merkkejä syövän aktiivisuudesta! Suraava kontrolli on kolmen kuukauden kuluttua.

Tänään saatiin lisää erinomaisia uutisia: mieheni matalan riskin eturauhassyöpä on myös saatu hienosti kuriin jo heti alkumetreillä eli PSA arvo oli laskenut hienosti, lähes normaaliksi! hormonilääkitystä jatketaan siis vielä varmuudeksi puoli vuotta, jonka jälkeen on seuraava kontrolli. Lääkärin mukaan on hyvin epätodennäköistä, että tämä syöpä koskaan aiheuttaisi lisätoimenpiteitä.

Myös kuntoutumisen suhteen on on tapahtunut huimaa edistystä. Syöpälääkäri oli ihan ihmeissään mieheni jalkojen hyvästä liikkumisesta, ja sanoi tämän olevan harvinaista! kuulema joutuvat nyt jokainen syömään sanansa :D Lääkäri otti kuntouttamisen asiakseen ja soitti samantien kuntaan - määräsi miehelle lisää kuntoutusta ja kirjasi papereihin, että tavoite on saada mies taas käveleväksi!
Vielä eivät jalat ihan kanna, mutta nyt mies pystyy jo ohjailemaan pyörätuolia jaloillaan, ilman jalkatukia sekä pukemaan ja riisumaan ITSE! olen niiiin YLPEÄ Rakkaastani!! <3 

Tänä jouluna sain elämäni parhaan joululahjan -Me molemmat saimme yhdessä toisen mahdollisuuden. Enempää ei enää voi toivoa <3










4 kommenttia: