sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa!

Ihan alkuun on taas pahoiteltava blogin hävyttömän pitkää päivitystaukoa. Mä en oikeastaan osaa edes sanoa, miksi, mutta  ei vain ole tullut kirjoitettua mitään ylös, sillä elämä soljuu kivasti omalla painollaan :) kaikki palaset ovat kohdallaan, elämässä kaikki hyvin, toisin kuin lähes vuosi sitten tähän aikaan... Yksi syy varmaan onkin se, että vuoden taistelun ja epävarmuuden jälkeen elämä on vihdoin asettunut omiin uomiinsa ja tavallinen arki ja yhdessä oleminen, jota niin kovasti on kaivattu, on vihdoin laskeutunut myös tähän taloon -ihana tunne <3!!

Kuvia olisi jakaa vaikka millä mitalla, sillä niitä on kertynyt muistiin PALJON. Jotenkin helpompaa on päivittää vain omaa henkilökohtaista facebookia, kun voi suoraan kännykästä jakaa kuvia siirtämättä niitä koneelle -laiska kun olen.

Viimeisimmän postauksen jälkeen ollaan molemmat nyt toista kertaa flunssassa... ei kiva. Onneksi mies ei kuitenkaan ole sen pahemmin sairastunut, päinvastoin, parantunut minua nopeammin :)

Flunssasta huolimatta ei olla maltettu pysyä poissa ulkoa, sillä täällä (kuten varmasti muuallakin) on ollu ihan mahtavat ulkoilukelit ja aurinkoisista kevätpäivistä on saatu nauttia jo toista viikkoa :)

Aurinkoista on ollut elämässä muutenkin. Tällä viikolla käytiin kolmannessa syöpäkontrollissa, jossa kuultiin, että kaikki oli edelleen hyvin! Syövän tila on pysynyt samana, remissiossa. Lääkärin mukaan tulevaisuus näyttää tällä hetkellä  todella hyvältä! :)
Toki aina on olemassa se riski, että keuhkossa oleva pahalaatuinen muutos taas aktivoituu ja alkaa lähettää etäpesäkkeitä, mutta sitä ei nyt kannata miettiä, vaan taas kolmen kuukauden ajaksi voidaan huokaista helpotuksesta. Tai, no ainakin yritys on kova olla miettimättä elämää hirveästi tätä viikkoa pidemmälle :)

Miehen kuntoutuminen on ottanut oikein jättiloikan eteenpäin - fysioterapiassa ovat kovasti harjoitelleet seisomista omilla jaloilla -mikä on parin kuukauden ajan jo onnistunut tuen kanssa. Varsinainen "läpimurto" tapahtui tällä viikolla, kun mies neljättä!!! kertaa jo harjoitteli kävelyä omin jaloin, mutta tällä kertaa ilman tukivöitä, vain käsillä sellaisesta kävelylaitteesta tai "tuesta" kiinni pitäen 500m putkeen!!! ihan uskomaton saavutus lähes vuoden pyörätuolissa istumisen jälkeen! Mieheni oma fysioterapeutti sanoi, että kuntoutuminen on sujunut tavallista nopeammin ja kävely on ollut odotettua "hallitumpaa" eli jalat eivät ole niin "holtittomat" kuin voisi kuvitella. Lihaskunto palautuu hiljalleen, ja kotonakin sen on huomannut -kaikki liikkuminen on parantunut huomattavasti ja mies pärjää jo monissa asoissa ihan itsekseen :)

Ensi viikolla meille saadaan kotiin sellainen sähköllä toimiva seisontatuki (siksi, että ei ole lupaa ilman tukea vielä kotona harjoitella) jotta päästään tehokkaammin kuormittamaan niitä lihaksia, joita pystyssä pysyminen tietenkin vaatii :)


Remontti ei nyt ole mitenkään mainittavasti edistynyt, kun ollaan molemmat oltu kipeänä. Mun isä on luvannut tulla meille nyt lähiaikoina tapetoimaan. kunhan omilta töiltään joutaa, joten tällä hetkellä on remppa vähän jäissä, koska mun taidot loppuu maalaamiseen, enkä halua pilata hyviä tarveaineita (tapetteja) :D hyvä siis, että perheessä on myös tämän alan ammattimies :)

Lattiamateriaaleja ei olla vielä valittu, eikä oikeastaan edes päätetty, laitetaanko niitä nyt ylipäätään, vai jätetäänkö tuonnemmaksi.. eli se on varmaan sitten se seuraava mietinnän kohde :)

Nyt odotellaan kesää jo kovasti saapuvaksi, meillä on jo muutamia suunnitelmia kesän varalle (ja ensimmäisen hääpäivän varalle <3 <3) joskin mitään ei vielä edes voi lyödä lukkoon, mutta aina voi suunnitella ja haaveilla :)











  Ulkona syömässä, mukana myös mun nuorempi sisko :)






           Päiväkävelyllä Sapokassa
















Ilta-ajelulla...









<3 <3



















Lisää ulkoilua...















Joku karvapallo istunu sylissä :D





















MURU <3

  















Aurinkoista sunnuntaita!  







2 kommenttia:

  1. Oli hirmu kiva lukea teidän kuulumisia pitkästä aikaa, kun sun blogi ei ollut mun lukulistalla vaikka näin luulin, niin tuli vasta nyt tultua tänne katselemaan kun näin sun kommentin yhden toisen blogin Sivulla. No nyt on sun blogi siellä lukulistalla :) Sun miehen sairastumisesta mainitsitkin silloin aiemmin ja kiva kuulla, että kuntoutuminen on hyvällä mallilla, kaikkea hyvää sinne teille! :) p.s ihan hirmu suloinen tuo teidän koira!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, mukava, että oot liittyny seuraan! :) ja kiitos, Nelli on semmonen karvapallo :D koitan päivitellä useammin, mutta jotenkin aika vaan kuluu, ja sitten kun olisi sellainen hetki, että vois kirjoittaa, niin se tulee sitten kuitenkin vietettyä toisen kainalossa :)

      Sun blogia oonki seurannu blogilistan kautta, täytyykin lisätä se nyt tänne bloggerin listalle myös :) Hyvää kevättä sinne teille myös, ja pikkuprinssille tietenkin <3

      Poista