maanantai 25. elokuuta 2014

Syksyksi kotiin


Ajattelin tulla tännekin kertomaan, että muruseni on vihdoin, perjantaina päässyt kotiin!
Ihana viikonloppu takana <3  Käytiin Ravintola keisarinsatamassa syömässä ja juhlistamassa miehen kotiinpääsyä <3 Lauantaina poimittiin viimeiset punaviinimarjat pensaasta. Tai, no mies ne oikeastaan poimi, innokas marjastaja kun on :) Saalista kertyi nelisen litraa, joista suurin osa jouti pakkaseen, ja puoli litraa ihanaiseen punaherukkapiiraaseen, jonka vielä eilen illalla tekaisin.

joku hiiri käynyt, kun puolet puuttuu ;D
Näin syksyn kynnyksellä on taas tehnyt mieli leipoa ja laittaa ihan kunnon kotiruokaakin kesäisten salaattien sijaan, vaikka lämpötilojen puolesta kesä vielä hieman jatkuisikin, niin kyllä se koulujen alku on aina mulle ( ja varmasti myös monelle muulle) ollut se syksyn alkamisen merkki.
Lauantaina syötiin kanakastiketta ja riisiä, tänään piiiitkästä aikaa lihamakaronilaatikkoa, tosin tällä kertaa kasviksilla höystettynä -Hyvää oli ja ainakin mies oli mielissään, sen verran on tainnut laitosruokaan jo kyllästyä. Tosin vein kyllä miehelle ruokaa viikoittain mukanani, jotta toinen saisi vähän vaihtelua ja monipuolisuutta ruokavalioonsa...

Keisarinsatamassa 


Ravintolan ulkoilmassa..



Autoilemassa...







Meidän arki on siis alkanut rullaamaan hyvin pyörätuolista huolimatta :)  Molemmat ollaan onneksi jo opittu sen kanssa elämään, ja tiedän jo sanomatta, missä toinen tarvitsee apua ja missä ei, niin on helpompi toimia ja arki soljuu sujuvasti omalla painollaan :)

Tällä hetkellä elellään edelleen päivä kerrallaan, mies voi hyvin ja jalkoja kuntoutetaan päivittäin. Ensimmäinen fysioterapia-tapaaminen oli tänään, kun fysioterapeutti kävi meillä kotona näyttämässä, millaisia harjoituksia kotona voidaan päivittäin tehdä.
Fysioterapeutti kehui kovasti miehen kuntoutumisen reipasta editymistä ja suorastaan ihmetteli, että miten nopeasti kuntoutuminen on edennyt - varpaat ja nilkat liikkuvat, mies saa myös vähän jo itse jalkoja koukkuun ja suoraksi sekä pystyy heiluttamaan jalkoja sivuille. Aikoihin ei niillä vielä kävellä, mutta ehkä vielä joskus kovalla aherruksella...








Syyskuu ja uudet tuulet, teitä odotetaan jo <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti