tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kasvis-kanawokkia ja ostostelua

Tänään suuntasin kotihommien jälkeen likkakaverin kanssa kaupungille. Käytiin kaupoissa pyörimässä, ja ostin sen takin sekä mekon, joista jo aiemmin puhuin (laitan niistä kuvia joskus myöhemmin). Se takki on kyllä todella ihana päällä, ja nätti myös! samoin se H&M:ltä ostamani musta, hihaton maximekko :) ja hetihän se piti päälle vaihtaa, kun ovesta pääsi sisään :D Glitteristä lähti mukaan ponnareita ja pinnejä. Niitä tarvii aina, sillä mä hävitän seuraavan kahden viikon aikana jo puolet niistä, eikä niitä enää sen jälkeen näy, hih :-) olenkin jo pitkään varjellut niitä muutamaa viimeistä, jotka ainakin toistaiseksi on laukun taskussa mukana kulkeneet... 

Käytiin myös ruokakaupassa ja ostin ihan kokeeksi koiralle sellaisia raakapakaste- lihakuutioita- ja hyvin näytti neidille maistuvan! näitä ostan kyllä toistekin, ja kokeilen jotain muuta lihaa, vaikka kanaa. Luita Nelli ei oikein (osaa) jäystää, vois kyllä joskus kokeilla, jos neiti vaikka niistä raakapakaste-luista innostuisi :) 


Meille laitoin tänään ruoaksi kevyttä ja raikasta"thai"kasvis-kanawokkia, jota mun teki ihan mahdottomasti mieli, ja hyvää oli! Iltapalaksi söin yhtä mun suosikeista -raejuustoa ja puolukkahilloa, kannattaa kokeilla, menee ihan arkisesta jälkiruoasta :)





Nyt painun vielä nopeasti suihkuun ja sitten nukkumaan, huomiseen! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti