sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Rakkautta ensi silmäyksellä -vintagea!



(Tämä ei ole kyseinen sormus)

Niin, se sormus. Edelleen hakusessa. En ole vieläkään osannut päättää, ja tuntui, että kohta hajoaa pää, mutta sitten se osui silmiini googlettaessani taas kerran  vihkisormuksia- vintage!

Vintage- tyylisiä, tosin uusia, mutta sen tyyppisiä vihkisormuksia myyvä verkkokauppa. Ei tietenkään ole suomalainen, sillä Suomesta sellaisia sormuksia ei saa käytännössä mistään, jollei sitten tuurilla löydä jostain ihan oikeasti vanhana vintagena jostain suuremmista kaupungeista joko huutokaupoista tai panttilainaamoista yms. vintagemyymälästä, mutta sellaista ei tule vastaan ainakaan Timanttisilla, eikä ainakaan 1000-1500 eurolla. Nimittäin ennen tätä en ole löytänyt sellaista sormusta, joka saisi sydämeni hakkaamaan- vähän kuin tapaisi "sen oikean" ensimmäisen kerran. Sen vain tietää. Se on rakkautta ensi silmäyksellä.

Niin, siis ilman äskeistä dramatiikkaa, tämä kyseinen sormus on aika koristeellinen ja perinteiseen pohjoismaiseen / suomalaiseen makuun jopa hieman yliampuva, vaikka sellainen sormus kiilteleekin monen naisen salaisissa unelmissa, mutta jollaista tosi harva todellisuudessa sormeensa pujottaa (paitsi Amerikkalassa, kuten meillä päin sanotaan :D). Koska meillä ollaan liiankin tottuneita kulkemaan massan mukana, eikä joukosta saa erottua, useimpien sormessa killuu saman tyylinen, erittäin yksinkertainen, ja turvallinen, sileä sormus, johon ehkä on muutama timantti istutettu. Toisena vaihtoehtona on sitten timanttinen allianssi sormus. Sellaisen minäkin aioin hankkia, kun muutenkin pidän  skandinaavisesta ja modernista, mutta klassisesta tyylistä.
En tiedä, onko se tämä häähumu vai mikä, mutta mun aivot kyllä suli sen sormuksen nähtyäni, ja nyt mulle ei enää kelpaa mikään muu... Onneksi siihen valkokultaiseen sormuksen runkoon saa itse valita sellaisen timantin kuin haluaa eli ihan kaiken puhtaudesta, väristä, painosta ja leikkauksesta lähtien. Joten, pääsen itse vaikuttamaan sormuksen hintaan. Sormus ja timantti / timantit saadaan siis hyvin sopimaan meidän sormusbudjettiin, ja samalla saan sormeeni aikaa kestävän ja aidon, ihanan, lumoavan sormuksen, jolla on myös mukanaan kansainvälisen GIA:n sertifikaatti (http://www.gia.edu/gia-about). 

En voisi olla tyytyväisempi! uskaltauduin lopulta tilaamaan sormuksen netistä. Tähän asti kaikki vaikuttaa hyvältä, toivotaan, että sormus saapuu luvatussa ajassa, ja moitteettomassa kunnossa. En ihan vielä paljasta, että millaisesta sormuksesta on kysymys, vaan pidän teitä jännityksessä ainakin toistaiseksi, hih ;






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti