maanantai 28. huhtikuuta 2014

Meidän viikonloppua kuvina...

Viikonloppuna meillä ulkoiltiin ihan urakalla, ja Nelli tietenkin tykkäsi kovasti, kun sai puuhailla omalla pihalla myös vapaana. Tai, no oikeastaan hihnassa, mutta hihna kulki siis neidin perässä tuolla pihalla ilman minua, kun en uskalla pitää Nelliä ihan ilman mitään narua, jotta sen ehkä kerkiää saada kiinni, jos se vaikka saa hyvän idean lähteä jonkun hajun perässä juoksentelemaan, ja itsepäisenä ei sitten tulekaan takaisin, kun pyydetään...

 







Täälläpäin on jo kylvöhommat menossa. Koko viikonlopun paahtoivat yötä myöten jyviä peltoon, ja vielä tänäkin aamuna heräsin traktorin runksutukseen :)



Bongasin pihalta ensimmäiset kevään kukkaset







Ihanaa, että meri on jo auki :) jospa ensi kuun lopulla päästäisiin jo opettamaan Nelliä veneeseen, jotta pääsee sitten mukaan ongelle :)

Perjantaina tein riisiä ja kanakastiketta, josta syötiin myös lauantaina. Eilen grillattiin makkaraa, jonka kaveriksi tein vihersalaatin.



Eilen illalla innostuin tekemään vaateinventaarion ja tämä läjä näyttää nykyisin huomattavasti pienemmältä -sain kerättyä sen ison citymarketin kassin verran pois sellaisia vaatteita, joita en käytä, ja joita olen säilyttänyt sillä ajatuksella, että "jos vielä joskus tulee vaikka pidettyä..." mutta jotka nyt saavat toivottavasti uuden elämän jonkun toisen päällä. Vien koko kassillisen mukanani, kun ensi kerran lähden entisellä kotipaikkakunnallani käymään, sillä ollaan äidin kanssa suht saman kokoisia, jos äiti vaikka löytäisi sieltä jotakin mieleistä. Ne, mitkä ei käy kaupaksi, viedään sitten äidin kanssa kirpparille  :)







kuvaa meidän "takapihalta"



<3




<3

2 kommenttia:

  1. Ei hitto mullaki olis toi vaatteiden poisheitto edessä, mut en raaski.. "Tavoitefarkkuja" yms on _aivan liikaa_ ...... :--D Ite taidan heittää vaa uffin yms, laatikkoo, kirpparitouhuja ei jaksa.. laiskimus mie.

    VastaaPoista
  2. Hih :D se on mullaki ollu jo kauan toi sama, etten raaski, mut nyt kerranki tuli tehtyy :) joo, voi olla mullaki, et vien sit kuitenki lopulta ne sinne uffille, jotka ei kellekkää muulle käy, mut ainaki suuret suunnitelmat oli kyl äitin kans kirpparille viennistä :) :D

    VastaaPoista