tiistai 10. kesäkuuta 2014

Blogin kohtalo

Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt, että mitä tämän blogin kanssa teen. Kirjoittamista jatkaisin kyllä mielelläni, mutta vain sen mukaan, miten ehdin ja jaksan. Olen pahoillani siitä, että blogin suunta on muuttunut. Ja pakkohan sen on ollutkin muuttua, koska mun elämä on muuttunut. Ihan täysin. En voi enää kirjoittaa niistä aiheista, joista ennen. sillä entiseen ei ole enää paluuta. Opinnot siirtyvät, mahdollisesti häätkin. Lapsista puhumattakaan. 
Blogissani en yksinkertaisesti pysty enää kirjoittamaan asioista, joista alunperin oli tarkoitus. 
En tiedä, onko blogilla enää lukijoita? jos on, haluaako kukaan oikeasti lukea meidän elämästä tällaisena kuin se nyt on? meidän taistelusta syöpää vastaan.
Pahoittelen. Meidän elämään ei vaan mahdu nyt muuta kuin mieheni sairaus ja sen kanssa eteenpäin rämpiminen. Jos kirjoittamista jatkan, en voi luvata kivoja päivityksiä vaatteista, ruokaresepteistä.. aiheet pyörivät nyt sen mukaan, mitä mielessä sattuu liikkumaan - ja tällä hetkellä mun päässä ei hirveästi muuta pyöri kuin mieheni sairaus ja kaikki siihen liittyvä elämän uudelleen järjestäminen. 

 Aion siis jatkaa kirjoittamista ainakin toistaiseksi. Toivottavasti jatkatte meidän matkassa <3



2 kommenttia:

  1. ite pysyn kyllä lukijana enkä usko, että kukaan sulta tuossa tilanteessa odottakaan iloisia ruokapäivityksiä. Mikäli kirjoittaminen vain helpottaa oloa edes vähän, anna mennä! <3

    VastaaPoista