maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kohti juhannusta ja HÄITÄ!

Tämä kesä on mennyt niin nopeasti -kohta on jo juhannus, ja sitten alkaa jo heinäkuu. 
Tänään tajusin, että minustahan tulee rouva x jo kuukauden kuluttua, jos kaikki menee hyvin..
Ihan uskomatonta, meillä on häät jo ensi kuussa! ja mulle tulee kiire.


Viime ajat ollaan eletty sellaisessa sumussa, että etten ole oikein edes tajunnut ajan kulkua. 
Näillä näkymin häät siis pidetään, sillä miehen vointi on hyvä. Häistä ei tule niinkään isot, kuin alunperin suunniteltiin. Paikalle pyydetään ihan vain muutama tärkeä ihminen, joiden kanssa käydään ravintolassa syömässä ja "tanssitaan" tietenkin häävalssi.  Ehdin jo perua meidän juhlapaikan varauksen, joten tällä viikolla olisi tarkoitus etsiä tai no, varata tila meidän pienille häille <3 Jos kuitenkin käy niin, että miehen vointi kovasti huononee, häät siirtyvät. 
Minä ehdotin, että olisi siirretty häitä kuukaudella, jotta miehen ensimmäinen kontrolli olisi ohi, mutta mies oli sitä mieltä, että edetään alustavan suunnitelman mukaan :) 

En ole ehtinyt murehtia hääjärjestelyistä tässä kaiken keskellä. Mulla on taas liian monta rautaa tulessa. En ole kuukauteen uskaltanut luottaa mihinkään positiiviseen, enkä uskaltanut edes ajatella häitä tai ylipäätään tulevaa. Me ollaan vaan eletty hetkessä ja päivä kerrallaan. 
Nyt kun miehellä on ensimmäiset hoidot takana ja hän on ne hyvin kestänyt ja voinut tilanteeseen nähden erinomaisesti, niin uskallan ensimmäistä kertaa ajatella, että ehkä tästä sittenkin selvitään. Mies sanoi itse, ettei ole hetkeäkään ajatellut, ettei selviäisi. Joten juuri nyt ollaan molemmat varovaisen toiveikkaita tulevaisuuden suhteen.

Edelleenkin tuleva mietityttää ja pelottaa. Mulla on ollu sellanen tukahduttava olo, kuin pidättäisi hengitystä koko ajan. Tänään huomasin, että se on vähän helpottanut. Tosin vielä ei voi todellakaan "huokaista helpotuksesta" sillä koko prosessi on vasta niin alussa, että ei voi tietää,mitä tuleman pitää- tehoaako sytostaatit vai eivät? kestääkö mies ne jatkossakin hyvin, vai huononeeko olo kerta kerralta? kaikki on kuitenkin vielä ihan auki ja kesken, mutta koska nyt kaikki näyttää hyvältä, uskallan hieman höllätä ja suoda ajatuksen tuleville häille.








2 kommenttia:

  1. Kaikki kääntyy parhain päin <3 Ihanaa, että häänne pidetään <3

    VastaaPoista
  2. Niinpä, näin toivotaan <3 <3 <3 <3 hyviä vointeja sulle <3

    VastaaPoista