lauantai 11. tammikuuta 2014

Hei!

Tässä sitä nyt ollaan, bloggaamassa, vaikka aina vannoin, etten koskaan ainakaan ala bloggaamaan :D nyt kuitenkin useita blogeja seuranneena päätin itsekin kokeilla "julkisen päiväkirjan" kirjoittamista.
Näin aluksi ajattelin esitellä itseni, jos joku tänne vaikka eksyisi lueskelemaan :)

Ruudun takana siis kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen,
yliopisto-opiskelija, onnellinen avovaimo ja tuore  lapinkoiran omistaja. Pidän erityisen paljon ruoanlaitosta, ulkoilusta ja kodin sisustamisesta, mikä varmasti tulee blogissakin näkymään. Haaveissa lähitulevaisuudessa on valmistuminen kandidaatiksi, häät ja vauva.. Tiedän, suuret on suunnitelmat, mutta usean vuoden opiskeluputken jälkeen ajatukset oman elämän kulun suhteen ovat muuttuneet; entinen "hikipinko" on tullut loppuunpalamisen jälkeen toisiin ajatuksiin ja huomannut, että elämällä on niin paljon muutakin tarjottavaa kuin opiskelu, enkä  aio laittaa elämääni paussille opintojeni ajaksi.Onhan 5-6 vuotta kuitenkin pitkä aika... Toki opiskelu on minulle edelleen tärkeää ja tavoitteena on valmistua ensin humanististen tieteiden kandidaatiksi ja myöhemmin filosofian maisteriksi. Toisin sanoen aineenopettajaksi.

Katsotaan mitä tästä nyt syntyy, mutta tarkoituksena on siis kirjoittaa niitä näitä, kaikkea mitä elämässäni nyt tapahtuu; iloa, surua, onnea, haaveilua, onnistumisia ja epäonnea, sisustamista, ruokaa ja rakkautta- sitä tavallista ja mitä ikinä mieleen juolahtaa :)

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani!

<3:llä Karoliina

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa että löysin sun blogin! Täälläkin 21-vuotias opiskelija ja morsian :) Me juhlitaan häitä puolen vuoden päästä ja ollaan säästetty varmaan ikuisuus! Mun pitäisi valmistua tradenomiksi puolentoista vuoden päästä ja miehen kauppatieteiden kandiksi samoihin aikoihin, jonka jälkeen meillä alkaa yritys :) Jään kyllä seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vain! Ja erittäin lämpimästi tervetuloa! :) ihana kuulla, että kohtalotovereita löytyy! Meillähän on sitten paljonkin yhteistä :)

      Poista