torstai 23. tammikuuta 2014

Siivousta ja kyläilyä

Heipsan!

Olihan touhupäivä. Aamu alkoi mattojen ja petivaatteiden ulosviennillä ja jatkui siitä pölyjen pyyhkimisellä, imuroinnilla, lattioiden sekä wc:n ja kylpyhuoneen pesulla. Lopuksi vielä pesin kaksi koneellista pyykkiä ja vähän muutin sisustusta. Illalla mentiin sitten kaupan kautta tuttavan luokse kylään. Oli oikeastaan kiva päivä, vaikka 120 siivoaminen aikaa vievää puuhaa onkin  :) 
Oli mukava tulla kyläilemästä puhtaaseen kotiin, mä niin rakastan puhtaan pyykin tuoksua <3

Huomenna suuntaan kirjastoon ja sitten miehen kanssa kaupungille. Ajattelin käydä katsomassa itselle uutta talvitakkia sekä uutta kelloa keittiön seinälle. Uudet patalaputkin pitäisi hankkia... Jos keritään, niin käydään myös lastentarvikeliikkeessä vaunuja testaamassa sekä muita vauvan tarvikkeita hypistelemässä :) eihän sitä tiedä, vaikka niille olisi pian jo käyttöä...
Noh, ei varmaan kannata mennä asioiden edelle, mutta huomenna ajattelin poiketa myös apteekissa ja ostaa muutaman raskaustestin ihan varmuuden varalle kaappiin jemmaan ;)
Niistä hääpuvuista teen juttua sitten perjantai- tai lauantai iltana...

Lauantaina meille tulee vieraita, joten ajattelin myös leipoa. Meinasin, että teen sen perinteisen suolaisen herkun- kinkku-kasvispiirakan. Jotain makeaa ostan sen kaveriksi valmiina kaupasta.

Kyläilemään lähdössä :)

 




Nyt nukkumaan.

Huomiseen!
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti