sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Herkkuja eiliseltä

Eilinen lauantai meni lähinnä kotoilun merkeissä koiran kanssa ulkoillen ja kullan kanssa sohvalla löhöillen. Ruokaakin tuli  laitettua. En ollut pitkään aikaan tehnyt mitään kalasta, joten mielessäni pyöri lähinnä kirjolohi, jota yleensä paistan tai savustan (mies savustaa, minä suolaan :) ) ja tarjoan sitten kasvisten ja perunamuussin tai vaikkapa lohkoperunoiden kera. Joulun jälkeen on kuitenkin tehnyt mieli vähän kevyempiä ja raikkaampia ruokia, joten  erilaisia salaatteja on tässä parin viikon aikana tullut tehtyä.
Kävin sitten tuumasta toimeen ja pyörähdin kaupassa ostamassa valmiita kirjolohisuikaleita, perunoita ja salaatti-aineksia. Lopputuloksena oli  kirjolohi-vihersalaattia sekä yrttisiä lohkoperunoita- ja  molemmille maistui :)

Alla kuva tuotoksesta, tosin pahoittelen kuvien laatua : / jospa syntymäpäivälahjaksi sen järkkärin saisi... :)





Tänään on tarkoitus paistaa pullaa. Meille maistuvat paremmin sokeri-voisilmäpullat, kuin korvapuustit, joten niitä aion tänään tehdä. Yleensä paistan pullaa aika harvoin, joskus menee useampikin kuukausi. Toisinaan tykkään tehdä enemmän suolaista kuin makeaa, ja esimerkiksi kinkku-kasvispiirakka kuuluu omiin kestosuosikkeihini.
Lähdenkin tästä nyt kauppaan hiivan ostoon. Kuvia pullista laittelen sitten illemmalla. (jos on enää silloin jäljellä :D )



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti