maanantai 20. tammikuuta 2014

Läpi meni!

Jeeee! Se, koe, jonka tein viime viikolla, meni läpi! olen kyllä tyytyväinen vaikkei ihan parhaalla mahdollisella arvosanalla läpi mennyt, mutta kaksi opintopistettä on taas lisää plakkarissa :)
En ole pariin päivään kirjoitellut, sillä olen yrittänyt keskittyä kouluhommiin, ja tänäänkin on vielä yksi palautus mulla edessä, joten en paljon kerkiä kirjoitella.

Viikonloppu meni kivasti kotona ollessa, oli ihanan pirtsakka ja aurinkoinen pakkas-viikonloppu niin ulkoiltiin oikein urakalla. Koira oli ihan into piukeena pakkasessa, sitä kun ei palele. Meillä tosin alko jo vilu välillä tulla, kun neiti olis viihtyny ulkona tunti kaupalla :D





Viikonloppuna herkuteltiin " kiinalaisella" ruoalla- riisiä sekä possua ja vihanneksia hapanimeläkastikkeessa. Hyväähän tuo pitkästä aikaa oli :) Ostin ison rasian possun filesuikaleita, joten niistä oli kahdelle ruoalle. Sunnuntaina syötiin valkosipulikermaperunoita ja suikalepossua sekä keitettyjä vihanneksia.

On se vaan kumma, miten nuo pakkaset ja kylmä ilma vaikuttavat ruokatottumuksiinkin, ainakin minulla. Heti kun ilma alkaa jäähtyä, niin tekee mieli syödä kaikenlaisia uuniruokia ja tuhdimpiakin ruokia- tuntuu, ettei salaatista oikein ole antamaan riittävästi energiaa päivään... tämä on kai se yleisin syy lihomiseen talven aikana :D.. noh, ei meilläkään kermaperunoita tosin joka viikko syödä :) olenkin yrittänyt kehitellä ja kerätä kasaan erilaisia kasvisvaihtoehtoja, joita aina silloin tällöin toteutan.


Possua hapanilmeläkastikkeessa, nam


Voisin niistä hääpuvuista tehdä postauksen tällä viikolla, joten pysykäähän kanavalla :)

Nyt palaan takaisin sorvin ääreen. Palataan akkunalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti