keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Matkustusta ja hääsuunnitelmia

Tänään lähdimme puoli seitsemän aikaan aamulla kotoa ja matkustimme mieheni ja koiramme kanssa opiskelupaikkakunnalleni - 4 tuntia autossa ja pysähdys vanhempieni luona, jossa söimme aamiaista ja rupattelimme niitä näitä. Olihan tuossa taas istumista, mutta ei mitään verrattuna Levin matkaamme jouluna, jonne ajomatka kesti 13 tuntia :) Onneksi koiramme on myös tottunut matkustamaan, sillä teemme (joudumme tekemään) paljon automatkoja...

Lapin hulluna ihmisenä on pohjoisessa tullut käytyä useita kertoja. Ensi kesänä olisi tavoitteena lähteä omalla autolla kohti pohjoista ja kierrellä siellä ristiin rastiin kauniita maisemia katsellen aina Jäämerelle asti. Tästä tulikin mieleeni häämatka.
Olemme puhuneet, että häämatka tehdään jonnekin pohjoismaahan, sillä kumpikaan meistä ei kaipaa etelän aurinkoon. Suomessa ja muuallakin pohjoismaissa on erittäin kaunista varsinkin kesäaikaan. Itse rakastan tuntureita ja karuja maisemia, kuten Norjassa. Olemmekin miettineet häämatkakohteeksi Norjaa tai Islantia, myös Suomen Lappi on ollut mielessä. Jos naimisiin menisimme talvella, niitä vietettäisiin Lapissa. Lainion jäähotelli -ja kappeli ovat mielestäni näkemisen arvoisia paikkoja, jos Levin suunnalla liikkuu, tai Kemissä, jonne nousee joka vuosi erilainen "lumilinna".  Saa nähdä mihin päädytään, sillä emme ole osanneet päättää hääpäivää, koska vuodenaikaakaan ei ole vielä päätetty; joko talvella tai kesällä. Mieheni kosi minua kaksi vuotta sitten jouluaattona, joten sinänsä olisi ihana viettää häitä joulun alla. Toisaalta asumme rannikolla, joten kesä olisi kaunista aikaa viettää häitä meren rannalla... Olen jo valmiiksi katsellut muutamia aivan ihania paikkoja häiden viettoa varten ;) Itse vihkitilaisuus tapahtuu tietenkin asuinkunnassamme sijaitsevassa kivikirkossa. Laitan vaikka muutamia kuvia paikoista, joista puhuin :)




Olemme nyt alustavasti päättäneet, että meille hääkellot soivat kesällä tai talvella 2015, mutta vauvan tulo voi vielä muuttaa suunnitelmia. Ajattelimme, että jos tulemme tämän vuoden aikana raskaaksi, niin sitten häitä tanssitaan jo aiemmin. Tai ainakin maistraatissa menemme naimisiin, ja juhlat pidetään sitten myöhemmin. Olisihan se toisaalta kiva viettää häitä tavallaan kahdesti :)



siinä meidän tuleva hääkirkko <3


Haluaisin mielelläni kuulla muiden kokemuksia vihkimisestä maistraatissa :)

Hääpukuja ja sormustakin olen jo kovasti katsellut.. laitan omista suosikeistani vaikka myöhemmin lisää kuvia eli häistä tulee vielä paljon lisää postauksia :) Nyt alan pänttäämään siihen huomiseen kokeeseen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti