lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ei menny ku strömsössä...

Juups, lähettiin tänään kaikki kolme yhdessä ulkoilemaan, ku oli taas aivan ihana keväinen ja aurinkoinen sää. Käytiin kävelyllä meren rannassa ihmettelemässä jäiden sulamista ja koirakin sai nuuskia lumen alta paljastuvia hajuja. Nuuskikin sitten niin tarkasti, että vetäisi minut sinne mukaansa!
Liukastuin, lensin vatsalleni ja tottakai, oikea käsi/kämmen jäi alle... suorastaan huusin. Sattu ihan vietävästi! siinä sitten tienpenkalla istuin ja mies laittoi lunta mun kädelle, ja siinä vaiheessa ku alko tähtiä pyöriä näkökentässä ja peukalo sinertää, oli selvää, että jonkunlainen murtumahan siinä on.

Ei muuta ku päivystykseen, jossa vietettiin pari tuntia vuoroin röntgenissä ja lääkärissä juosten -lopputulemana veneluun murtumaepäily ja kipsi! jee, kannatti taas poistuu kotoa.. Noh, kyllä kai se tästä, mut ei paljon mitään voi tehdä, kun oikeakätinen oon... saas nähdä, miten onnistuu meikkaus ja hiusten laitto vasemmalla kädella :D onneks tällä kipsillä saa kuitenkin mennä suihkuun ja saunaan ihan normaalisti...


Mun piti tänään tehdä se "iso" ruokapostaus, mut tän kipsin kans kirjoittaminen on hieman hankalaa, ja kättä turvottaa siihen malliin, et pitäs enemmi pystys sitä pitää, joten katsellaan, josko muutaman päivän sisällä ois "parempi" jot kerkiää tähän kipsiin vähän tottua :)

Tässä vielä kuvia ulkoilureissulta, ennen "tapaturmaa" :)














6 kommenttia: