sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Niistä vaatelöydöistä...

No niin, vihdoinkin saan aikaiseksi kirjoittaa niistä vaatteista, joista aiemmin puhuin. Olo on ollut vähän normaalia väsyneempi parin viime päivän aikana ja outoa pahoinvointia/huimaustakin on ollut, samoin vihlaisuja alavatsassa. Vielä en kuitenkaan uutta testiä tee, jospa maltan vielä viikon verran. Jotenkin, ehkä, uskon kuitenkin edelleen että olisin siis tullut raskaaksi viime kierrosta (ja HCG:tä olisi aikaisemmin ollut niin vähän, ettei testi olisi sitä havainnut... olen tuosta paljonkin kuullut, että joillain plussa vasta n. viikolla 5 tai 6...) toiveajattelua, tiedän...

Nyt kuitenkin itse asiaan.

Molemmat paidat ovat mamma-mallistoa, ja olen molempia jo muutaman kerran käyttänytkin :) vaikka tarvetta ei ole, mutta ovat normaalia kokoani, ja nätisti päälle istuvat ilman vauvamasuakin. Tosin venymävaraa on ihan olan takaa, mikä on hyvä :)
Näistä tuo valkoinen H&M:n mama-t-paita on mun suosikki :)
Molemmat huudettu Huuto.netistä, valkoisen paidan hinnaksi (joka on täysin uusi, laput oli vielä kiinni) jäi muistaakseni 4e+postikulut. Toisen paidan hintaa en muista, mutta molemmat siis postikuluineen jäivät alle 10 euroon!

                         
                    

Myös nämä molemmat on H&M:n mama-mallistosta,  Huuto.netistä, yhteensä 10e, kivoja molemmat sekä miellyttäviä käyttää ja helppo yhdistellä vaikka taas sen bleiserin kanssa ja farkkujen kaverina :)

Seuraava ihana "seepra-raitainen" mama-toppi oli mielestäni aivan ihana, ja huusin sen itselleni muistaakseni 7 eurolla, aivan uudenveroisena. Mielestäni laskeutuu kauniisti, varmasti myös masun kanssa. Toppiin mahtuu kyllä sitten isonkin mahan kanssa, sen verran paljon on venymävaraa, ja selässä resori, joka joustaa ja antaa lisätilaa niin masulle kuin rinnoillekin :D



Bongasin myös samasta paikasta pari huivia, toinen vieläpä Calvin Kleinin (pinkki), ja hintaa 7e! Molemmat tulevat varmasti käyttöön jo tänä keväänä. Aina mulla parille huiville on tilaa :D



Myös tämä H&M:n ihanan ihana neonpunainen neule saapui postiin tällä viikolla. Tosi energinen ja iloinen väri, eikä liian kuuma keväälläkään (kunhan nuo ilmat tuosta lämpenisivät! ), maksoin postikuluineen 11e. (tosin näyttää luonnon valossa paljon räikeemmältä :D)



Tämä raidallinen kesämekko ei ollut hinnalla pilattu, 4e siitä maksoin. Tuolla se kaapissa odottelee kesähelteitä!




Huomaa kyllä, että mun vaatekaappiin on tullut lisää värikkäitä vaatteita, mikä ei varmaan yhtään huono juttu ole, vaikka mustalla monta hyvää ominaisuutta onkin :D Kaiken lisäksi, vaikka uusinkin vaatevarastoa, säästyin (!) tuhlaamiselta ostamalla "käytettyjä" vaatteita eli lompakko kiittää :)

Nyt multa "puuttuu" vielä se kevättakki, joka ilmeisesti tulee olemaan se H&M:n mamatakki, luultavasti mustana, tosin en sitä vielä aio hankkia, kun tuo talvikin tuli taas takaisin :/...
Tämän vanhan kevät/syystakin kaivoin toissapäivänä vaatekaapin syövereistä, ja hyvähän tuo vielä oli :)




Ne ruokapostaukset menee kyllä ens viikolle, tänään en enää jaksa niistä kirjoitella :) Tänään kuitenkin keitin nuudeleita, joiden kanssa tarjosin sieniä, sipuli, pekonia, jotka paistoin pannulla. Joukkoon lisäsin vielä keitettyjä vihanneksia. Sitten vaan kaikki lautaselle, ja eikun syömään! Herkullista ja nopeaa "sunnuntaimättöä" (tosin pekonin kanssa ei mitenkään erityisen kevyttä...) :)



Näihin kuviin ja tunnelmiin, mä keitän vielä teetä ja käperryn sohvan nurkkaan, Öitä!       


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti