keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Home Sweet Home

Oli kiva tulla takaisin kotiin, vaikka tuo mun yksiö jonkunlainen "kakkoskoti" meille onkin. Oltiin vasta tosi myöhään eilen kotona, joten en enää eilen jaksanut kirjoittelemaan ruveta. Tänä aamuna mun piti alkaa heti pyykkäämään ja sisustamaan eli muuttamaan tätä olkkarin järjestystä, kun meille tuli se uusi ihana valaisin (meinasin siitä vääntää jonkun postauksen, kunhan joudan), mutta, koska ulkona paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta, eikä Joensuussa tullut kunnolla ulkoiltua, niin päätettiin lähteä kaikki kolme yhdessä ulkoilemaan. Voi vitsi, että kannatti! ei oltas paremmin voitu yhdessä viettää miehen viimestä vapaapäivää ennen yövuoro-putkea, kun ulkona ihanissa maisemissa ja auringonpaisteessa! :)
Nimittäin nautittiin toistemme seurasta ja ihanasta ilmasta täysin siemauksin, tuntu, että aurinkoakin vähän saatiin, sen verran posket ja nenänpää tullessa punotti :D

Nelli tykkäsi kans ihan mahottomasti, ja ensimmäistä kertaa meillä ollessaan innostui keppien perässä juoksemisesta ja niiden jäystämisestä, mamma oli kyllä pikku prinsessastaan niin ylpeä :D Ennen ei edes vilkaissut keppeihin päinkään, saati, että olisi niitä noutanut! (ei ennen edes luita tykännyt jäystää, jospa tästä innostuneena nekin sitten kelpaisivat, niin tulis vähemmän tuota hammaskiveäkin.. )

Laitan tähän väliin muutaman kuvan tältä päivältä ja tuolta meidän ulkoilureissulta. Kun puhuin noista "ihanista maisemista" tuossa aiemmin, niin tarkoitin ihania kallioita ja metsää, joihin tämä meidän "kylä" (asutaan siis sellaisessa niemessä/niemekkeessä, tai sen puoli välissä...) päättyy, itseasiassa suoraan Suomenlahteen! Tosin rannasta mulla ei ole kuvia, kun puhelimen muisti tuli täyteen, enkä siellä viitsinyt alkaa vanhoja kuvia poistamaan :)



Näkymää keittiön ikkunasta..










Kepin "jämät" :D






varjokuvia... <3











 Sama paikka viime kesänä -------


 







 







Tuo "kalliotie" siis jatkuu ihan rantaan asti  ja ympärillä on ihania "väkkäräpuita" sammalta ja jäkälää, vähän kun pohjoisessa, vaikka ihan etelässä ollaankin :)


Asiasta toiseen, mulla on tuolla kuvia niistä kynsistä, laitan illalla erikseen postausta niistä sekä muutamia "asukuvia" ja vähän muutenkin puhetta vaatteista (vaikka voi olla, että mun blogissa sitä on ihan tuutin täydeltä jo ennestään :D) ja muutamista uusista vaatehankinnoista.. Myös
viikonlopun menusta on mulla kuvia eli laitan muutaman "ohjeen" tänne myös, jos vaikka joku teistä pähkäilee, että mitä sitä tällä viikolla syötäisiin..
Ajattelin myös tehdä sellasen tyyliin "10 faktaa minusta"- jutun muutaman muun blogin innostamana, joten miltäs se kuulostaa? ... :)

Aurinko  muuten paistaa vieläkin, ihan ku olis kesäilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti