sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä joka päivä?

Pahoittelen tämän viikon hidasta postaustahtia, mutta en ole aiemmin kerinnyt, eikä oikeastaan mitään ihmeellistä kirjoitettavaa ole ollutkaan, kun täällä Joensuussa ollaan. Eilen oli kuitenkin naistenpäivä, ja meillä vietettiin samaan syssyyn myös mun syntymäpäiviä :) oli ihan mahtava päivä! Kiitos superihanan mieheni, joka oli tehnyt aamiaista, ostanut kukkia ja lahjankin sekä yllätti mut ostamalla mulle mun lempiviiniä <3 (jota olin jo muutaman viikon ajan mielinyt :) )

 
Tämä australialainen punaviini on erittäin hyvää, eikä  maksakaan maltaita :)


Meillä juodaan alkoholia todella harvoin, osin johtuen siitä, että itselläni on jonkinlainen yliherkkyys ilmeisesti sulfiiteille, niin ei jäljelle jää montaa laatua, jota pystyn ilman allergista reaktiota nauttimaan. Tosin ei kyllä harmitakaan, paitsi silloin kun teen jotain spesiaalia ruokaa, johon viini sopisi kuin nyrkki silmään (kuten tänään, kun pienen yksiöni keittiössä syntyy suussa sulavaa porsaan sisäfilettä, lohkoperunoita ja vihersalaattia...).

Eilen aamupäivällä siis käytiin yhdessä kaupungilla ostostelemassa, hankkimassa mun äidille syntymäpäivälahja, ja  illalla mentiin Amarilloon syömään, nam! olipa kiva, että sai istua valmiiseen pöytään ja nauttia rakkaansa seurasta <3 kuvia tästä mulla ei ole, sillä yhteinen aika hyvän ruoan ääressä houkutteli enemmän kuin kuvien räpsiminen :)

Eiliseltä ostostelureissulta tosin matkaan lähti muutakin kuin äidin lahja - ihanan pirtsakka, pinkki paitapusero sekä mustat farkut, molemmat Seppälästä. Olin tätä kyseistä paitaa katsellut jo pari viikkoa aiemmin, mutta nyt se sieltä jotenkin vaan mukaan tarttui :D (hehe, mitä tekosyitä tää vaatenarkomaani taas keksii!...). Mustista housuista (kapealahkeisista farkuista) jotka mun päälle edes jotenkin istuisivat, oli mulla huutava pula, joten onneksi tuolta Seppälästä sellaiset löysin :)


Ulos lähdössä, tosin vähän huono asukuva, täytyy niistä vaikka myöhemmin laittaa kuvaa erikseen :) 


Äidille olin päättänyt hankkia jotain ihonhoitoon liittyvää, joten suuntasin Body shoppiin, josta löysin äidille päivävoiteen ja puhdistusvaahdon. Sokokselta pakettia löytyi täydentämään Doven ihanan tuoksuinen uutuus, granattiomenaa ja sitruunaa sisältävä kosteusvoide. Samanlainen lähti mukaan myös kotiin. Doven kosteusvoide sopi hyvin yhteen granaattiomenaa sisältävän päivävoiteen kanssa :) Lisäksi hankin äidille aurinkopuuteria ja huiskun, kun äiti muutama päivä sitten puhelimessa mietti, että pitäisi sellaiset hankkia. Toivottavasti ei ole hankkinut jo.. noh, ei kai niitä koskaan naisella liikaa ole :)


Tässä lauantain löytöjä, äidin lahjan "osat" sekä mieheltäni saamat kauniit valkoiset ruusut sekä ihanat korvikset , jotka jo eilen olivat käytössä <3




Niin, onhan tuo naistenpäivä kiva tapa, ja muistutus tasa-arvostahan sen pitäisin olla, tosin ei miehilläkään omaa päivää ole. Ja mitä ne sillä, jos kerran palkkaakin yli 20 senttiä naisia enemmän saavat, jos tuokaan enää paikkaansa pitää.. Eiköhän tuo ero ole selitettävissä ihan muilla tekijöillä; vähemmillä työtunneilla ja naisten hakeutumisella erilaisille aloille. Mene ja tiedä. Miehillehän se on ensisijaisesti hyvä (ja ihana!) syy hemmotella omaa kultaansa, ja muistuttaa, kuinka paljon toista rakastaa ja arvostaa ;)
Välillä tuntuu, että saan hemmottelua ihan liikaakin, ja siksi mietinkin, osoitanko itse ihan tavallisilla, arkisilla asioilla riittävästi miehelleni omista tunteistani häntä kohtaan...  joten sellainen miesten päivähän olisi varmaan ihan hyvä juttu :) 
Toivottavasti saadaan vuoden päästä jo viettää isänpäivää <3...


Tänään ei tehdä mitään kummempia, ollaan yhdessä, kohta syödään sekä käydään koiran kanssa iltakävelyllä. Tätä kirjoittaessani istumme kaikki kolme sohvalla, ja Nelli tuhisee tuossa meidän välissä.
Pitemmittä puheitta, ja vähän myöhässäkin

Hyvää naistenpäivää  ja raukeaa sunnuntaita :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti