maanantai 17. helmikuuta 2014

Kevättä ilmassa

Plussaa. Niin, siis plussa-asteita ulkona, ei testissä (valitettavasti). Inhottaa tuo plussakeli ulkona! loskaa, räntää, sumua, lunta, räntää ja lopuksi vettä. Ei enempää kiitos, jollei kaikki sitten kerralla sula pois ja kunnon kevät tule tilalle. Ei kiva, mutta on tässä jotain hyvääkin. Nimittäin ennen joulua löysin Anttilan alennusmyynneistä kivan kevättakin ihan naurettavan halvalla, ja tottakai sorruin sen ostamaan. Mites muuten.

Tämä on siis ensimmäinen VAALEA kevättakki, jonka olen koskaan omistanut, sillä olen iät ja ajat ollut mustalle uskollinen kaikissa takeissa, vuodenajasta riippumatta. Vaihtelu kuitenkin virkistää, ja eihän tuo ollenkaan pöllömpi ole. Nuo napit vaan on aika isot, mutta toisaalta ihan kivat yksityiskohdat...
Olen itseasiassa tyytyväinen tähän löytööni ja muihinkin tämän vuoden aleista ostamiini vaatteisiin. Kerrankin olen löytänyt jotain päälleni sopivaa ja nättiä hyvinkin pienellä rahalla, lompakon kärsimättä (tai ainakin se on kärsinyt vähemmän kuin yleensä :D , ja kai se on tällaiselle vaateaddiktille saavutus tuokin :D ).

Niin, otin siis tämän kyseisen takin tänään käyttöön, koska pakkasta ei ole, ja toppatakissa tulee liian kuuma tuolla kaupoissa/asioilla pyöriessä, villakangastakkiin tarttuu kaikki koiran karvat, ja softshell-takki päälläni olen nyt viime aikoina tuolla kaupungilla vaeltanut, ja aina on jotenkin liian "sporttinen" olo, kun sen päällensä vetäisee.. :D  Ja näiden tekosyiden saattelemana sitten esittelen teille uutukaisen takkini!

















On tuossa muuten kuva noista ihanista kengistäkin, jotka Prismasta bongasin korollisia talvikenkiä etsiessäni  - näissä on sopivasti korkoa, joka on kuitenkin tukeva ja siten erittäin mukava jalassa näin talvellakin. Käytän yleensä vain korollisia kenkiä, myös talvisaappaissa yms. täytyy olla korkoa väh. 5-10 cm, sillä matalista eivät jalat tykkää - syynä seuraavaa;  En yleensä panosta kenkiin (ja nämä 60e ovat ihan max-hinta mulle kengistä) sillä minulla on, "lättäjalat" (vaikka hävettääkin näin naisena myöntää) eli  erittäin leveä lesti, joka taas aiheuttaa sen, että ihan jo lyhyessä ajassa kenkä alkaa menettää muotonsa, ja joudun kuitenkin ostamaan joka vuosi uudet kengät jokaiselle vuoden ajalle, joten niitä ei minulle ylimääräisiä pääse kaappiin kertymään. Ne ovat yhden kauden jälkeen lähes aina roskiskamaa, kun "löystyvät" ja menettävät muotonsa käytössä. Nämä kengät kuitenkin  ovat erittäin ihanat jalassa, sekä nätit, vaikka kiilakorkoisia vähän "lättäjalkaisena" vieroksunkin.



Vähänkö taas kuva vääristää, ihan mustat ovat, kuvasta huolimatta :)

Huomenna suuntaan toiselle paikkakunnalle mummia moikkaamaan ja passianomusta tekemään, sillä keväällä lähden siskoni koululuokan opintomatkalle huoltajaksi Pietariin. Blogissa on siis parina päivänä hiljaista, kirjoittelen taas loppuviikolla :)

Aurinkoisempaa viikon jatkoa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti