maanantai 10. helmikuuta 2014

Tulevaa varten?

Niin siinä kävi, että kirjoitan tälle päivälle nyt vielä toisenkin postauksen :)
Aikaisemmin mainitsinkin, että kuukautiseni olivat myöhässä, ja, että testin tekisin loppuviikosta. Noh, minä sen testin sitten tein ja kaksin kappalein. Negaahan ne tietenkin näyttivät.. tuntuu niin pahalta miehenkin puolesta, kun oli jo näkevinään testissä kaksi viivaa...  : / ei ollut. Moneen kertaan kyllä katsottiin, mutta vain yksi, oikein vahva nega siihen jäi.Menkkoja ei edelleenkään kuulu, mutta olin bongaavinani ovulaation perjantaina, ja samantyylisiä kipuja oli alavatsalla myös lauantaina ja eilen sunnuntaina. Tämä tieto käytettiin tietenkin hyväksi. Ei auta kuin odotella.

Oli tietenkin liian aikaista, mutta ostin kuitenkin. Nimittäin ensimmäiset äitiysfarkut! aivan ihanat, valkoiset, kevättä ja kesää ajatellen... jos vaikka pian tärppäisi.... Olen tähän asti malttanut olla ostamatta äitiysvaatteita, varsinkin kun niitä kaikkia ihanuuksia on paljon alennusmyynneissäkin ollut. Meinasin jo pienen
myssynkin ostaa, mutta jokin järjen ääni sen käski kuitenkin toistaiseksi vielä sinne kaupan hyllylle jättämään...Ehkä parempi näin.





Luonnonvalkoinen Myssy, Knitted, , , : , Newbie, baby mössa




Blogin ulkoasuakin muutin hieman tässä illan kähmässä, ihan vain huvin vuoksi :) toivottavasti tykkäätte :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti