lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän tunnelmista



Heips!

Tätä "ihkutusta" ei nyt vaan pysty lopettamaan kun kerrankin on sellainen olo, että kaikki palat elämässä ovat pikkuhiljaa alkaneet loksahtaa paikoilleen, ja voin tosissani sanoa olevani erittäin onnellinen :)
Vaikka tiedänkin, että kyllä niitä karikoita vielä tulee, mitä kauemmin yhdessä eletään. Toivotaan vain, että sellainen "perusonnellisuus" (en tiedä, onko tuollaista sanaa olemassakaan :D) ja tasapaino olisi  pysyvä olotila parisuhteessamme, kuten se on jo hyvän aikaa ollutkin. Suhteemme voi paremmin kuin koskaan.
Piti vain päästä se juuri tänään teillekin kertomaan :)



Eilinen oli niin ihana päivä <3 pahoittelen tätä ehkä joidenkin makuun liian "ällöromanttista" postausta, mutta meillä tosiaan oli todella mukavaa eilen, ja saatiin oikein kerrankin viettää ystävänpäivää kunnolla toistemme seurasta nauttien, kun miehelläkin sattui olemaan vapaapäivä.
Oli mahtavaa huomata, että vaikka kohta viisi vuotta ollaan jo yhdessä kuljettu, ei arki ole missään vaiheessa ns. iskenyt päin kasvoja, vaan suhteessamme on edelleen läsnä sitä alkuaikojen "huumaa ja hohtoa" <3

Eilen oltiin siis ihan kotosalla, emmekä lähteneet edes ravintolaan syömään, sillä aioin itse kokata meille illallisen. Emme mitenkään erikoisesti laittautuneet, sillä vietimme ystävänpäivää rennosti kotona. Aamulla nukuimme pitkään, mies oli valmistanut meille aamiaista. Sen jälkeen lähdettiin muutamaksi tunniksi yhdessä koiran kanssa ulkoilemaan. Loppupäivä vietettiinkin ihan vain sylikkäin televisiota katsellen ja suklaata syöden :) Myöhemmin herkuteltiin viljaporsaan ulkofileellä, lohkoperunoilla, punaviinikastikkeella ja vihanneksilla ( mieheni lempiruoalla :) ).



Mies yllätti minut lempikukkasillani <3









Kuohuvaakin nautittiin :)



Meidän murunen








Hyvää viikonloppua!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti