tiistai 25. helmikuuta 2014

Tuulinen maanantai

On kyllä ihan kirjaimellisesti tuulinen maanantai. Meillä on tuullut ihan älyttömän kovaa koko viime yön, ja unikin oli taas sitä luokkaa. Ei tämä sinänsä mitään uutta ole, meillä päin myrskyää useasti vuoden aikana, johon tietysti vaikuttaa se, että aukealla paikalla asutaan, ei ole metsää ympärillä "suojaamassa", vaan avaraa peltomaisemaa :) Meren läheisyys on varmasti sitten se kolmas syy, mikä tuota tuulta voimistaa. Sähköttä ollaan oltu ainakin neljästi kuluneen vuoden aikana. Vähänhän tuo aina talvisin mietityttää, kun pitemmäksi ajaksi ollaan kotoa lähdetty, että miten käy lämmityksen, jollei ole sähköä, mutta onneksi tänä talvena ei tuota ongelmaa ole ollut, kun ei nuo pakkasetkaan päätä ole huimanneet :)
Joten ihan tyytyväinen olen, vaikka kevät näyttääkin tulevan normaalia aikaisemmin. Ihan hyvä vain. Mieluummin kunnon kevät kuin huono talvi.



No, joo, näin jännää mulla on, että täytyy täällä säästä alkaa kirjoittelemaan, mutta toisaalta, ainakin  maalla se vaikuttaa vähän kaikkeen tekemiseen, jos vaikka myrskyää ja sähköt on poikki, että kyllä tää ihan oikeakin huolenaihe on. Nyt ei vielä sellainen myrsky ole, että sähköttä oltais, ja tuulestakin huolimatta on ihan hyvä sää (äsken vielä aurinkokikin paistoi) :)




Tänään on tullut muutenkin laitettua "tuulemaan" nimittäin siivosin, pesin muutaman koneellisen pyykkiä, lenkkeilin koiran kanssa, pesin koiran (ei muuten tykännyt sitten yhtään :D), paistoin sämpylöitä ja käväisin kaupungilla asioilla. Huomenna (tänään, kun tämän julkaisen) niin tuleekin mulle mittariin 22 vuotta! Tänään tuskin mitenkään erityisesti juhlitaan, (tosin sain tuolta omalta ihanuudeltani aamiaisen ihan sänkyyn asti <3) kun kaikki on töissä, ja toisilla paikkakunnilla, mutta viikonloppuna tai ensi viikolla sitten (ainakin miehen kanssa) juhlistetaan mun syntymäpäiviä.. saas nähdä miten :)

Hyvät päivänjatkot!

4 kommenttia:

  1. Hei, hyvää synttäriä!

    Meillä täälläkin on tuullut viime päivinä ihan hirmuisesti, keskimmäin ( 8v) kertoi juuri eilen kaatuneensa kun oli tuullut niin kovasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      hui, toivottavasti ei pahemmin käynyt! Kyllä sillä tuulella voimaa on, välillä tuntuu, että itselläkin on vaikea etiäpäin päästä kun oikein kunnolla tuulee... :D

      Poista