torstai 27. helmikuuta 2014

Vaihtelu virkistää, blogissakin

Juuri näin! Päivittelin taas vähän blogin ulkonäköä, kun en millään osaa päättää, että mikä olisi sitä kaikkein "minuinta". Haluaisin blogista mahdollisimman oman näköisen, mutta noista html-koodeista yms. en kyllä ymmärrä yhtään mitään, joten mitään ihmeellistä en blogin ulkonäön suhteen osaa tehdä. Taustan vaihtaminen ja fonttien muokkaaminen nyt on niitä perusjuttuja, mitä aina välillä tekee mieli vaihtaa :)






Haluaisin blogin olevan tyylikäs ja pelkistetty (mustaa ja valkoista, selkeitä fontteja), mutta myös kivoja, kirkkaita väripilkkujakin saisi blogissa olla. Eli vähän kuin minä! pidän kirkkaistakin väreistä, mutta kohtuuden rajoissa. Pukeudun usein tummaan (useimmiten mustaan) ja lisään "tehosteeksi" jonkun väripilkun esimerkiksi huivin muodossa. Tosin nykyään olen alkanut pukea ylleni paljon enemmän vaaleaa ja kirkkaita värejä :)

No, joka tapauksessa, se oma tyyli on vielä siis hakusessa,ja koska pidän niin monista eri väreistä, kuvioista ja tekstuureista, on ilmassa usein valinnanvaikeutta. Tämän takia bloginkin ulkonäkö muuttuu varmasti vielä useita kertoja, varsinkin näin alkutaipaleella :)

Mulla on oikeastaan sama ongelma kodinkin sisustamisessa - just kun olen päättänyt, että ostan valkoiset verhot, niin seuraavana päivänä väri onkin jo muuttunut vihreäksi :D
Tällä hetkellä meillä suunnitellaankin remonttia ja ensi kuussa alkaa remppaus tuolta yläkerrasta eli makuuhuoneesta sekä tulevasta lastenhuoneesta :) Saas nähdä, millaisiin ratkaisuihin päädytään (lue:päädyN :D ) Meillä siis minä suunnittelen ja mies toteuttaa :)

Tässä muutamia inspis-kuvia :)


KUVA

KUVA

KUVA





KUVA



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti